Schoorsteen

Schoorsteen

Geen schoorsteen, toch sfeerverwarming?

Bij een haard hoort doorgaans ook een schoorsteen. Dat weten we bij Interschouw maar al te goed. Hier kunnen wij u dan ook uitstekende over adviseren.

Een elektrische haard heeft geen rookkanaal nodig

Heeft u geen schoorsteen maar wilt u wel graag sfeerverwarming? Dan is een elektrische haard een goede oplossing. U heeft dan geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Comfortabel en veilig wordt de warmte verspreid en zeker met de nieuwste modellen ziet de elektrische haard er uit als een echte haard. Daarnaast is deze oplossing kostenefficiënt en heeft u weinig ruimte nodig.

Voor elke situatie een oplossing

Wilt u toch liever een gashaard? Ook dan is er meestal wel een oplossing te bedenken. Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze decennialange ervaring adviseren over de mogelijkheden. Breng een bezoek aan onze showroom en vertel uw wensen en situatie aan een van onze specialisten. Wij helpen u graag.

Controle van aanwezige schoorsteen

Heeft u al een schoorsteen? Dan is het verstandig om deze goed te laten controleren op brandveiligheid voordat de haard geplaatst wordt. U kunt hiervoor advies inwinnen bij het sfeerverwarmingsgilde waarbij Interschouw is aangesloten. Zij kunnen een expert regelen om uw schoorsteen te controleren voordat de kachel of gasgestookte sfeerhaard wordt geplaatst.

U vindt Interschouw aan de Oosteinderweg 246a in Aalsmeer. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur in onze showroom terecht.

In onze showroom zijn veel verschillende

opstellingen te zien!