Schoorsteen

Geen rookkanaal, toch openhaard?

Bij een haard hoort doorgaans ook een rookkanaal. Dat weten we bij Interschouw maar al te goed. Hier kunnen wij u dan ook uitstekende over adviseren.

EEN ELEKTRISCHE HAARD HEEFT GEEN ROOKKANAAL NODIG

Heeft u geen rookkanaal maar wilt u wel graag een haard of schouw? Dan is een elektrische haard een goede oplossing. U heeft dan geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Comfortabel en veilig wordt de warmte verspreid en zeker met de nieuwste modellen ziet de elektrische haard er uit als een echte haard. Daarnaast is deze oplossing kostenefficiënt en heeft u weinig ruimte nodig.

VOOR ELKE SITUATIE EEN OPLOSSING

Wilt u toch liever een gashaard? Ook dan is er meestal wel een oplossing te bedenken. Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze decennialange ervaring adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw oude houthaard of gashaard opengestookt ombouwen tot een duurzame oplossing. Dit kunnen wij doen door bijvoorbeeld een inzethaard te plaatsen. Breng een bezoek aan onze showroom en vertel uw wensen en situatie aan een van onze specialisten. Wij helpen u graag.

CONTROLE VAN AANWEZIG ROOKKANAAL

Heeft u al een rookkanaal? Dan is het verstandig om deze goed te laten controleren op brandveiligheid voordat de haard geplaatst wordt. U kunt advies inwinnen bij ons. Wij kunnen een expert regelen om uw rookkanaal te controleren voordat de kachel of gasgestookte haard wordt geplaatst.