NHK verkoop-installatie

Aangesloten bij het NHK

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Interschouw is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

VAKMANSCHAP

De ruim honderd NHK-detaillisten hebben een passie voor alles wat te maken heeft met vuur in en om het huis. Zij moeten voldoen aan strenge eisen. Door regelmatige controles ziet het NHK erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief up-to-date blijven. De markt van haarden en kachels verandert. Om op de hoogte te blijven, nemen de leden regelmatig deel aan opfriscursussen.

VERANTWOORDELIJKHEID

De NHK-detaillist neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door u gekochte haard of kachel. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over een haard of kachel die u bij een NHK-detaillist hebt gekocht? Dan kunt u uw zaak aanhangig maken bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. De commissie buigt zich over uw zaak en doet snel een uitspraak. Die is bindend voor u èn de NHK-detaillist. De branche garandeert dat deze uitspraak vlot en volledig wordt nagekomen. De NHK organisatie waarborgt zo dat u krijgt wat u hebt afgesproken. Gegarandeerde Kwaliteit dus!
De volledige procedure en voorwaarden voor de Gegarandeerde Kwaliteit staan in het Reglement Raad van Bindend Adviseurs. U kunt dit reglement per e-mail aanvragen bij secretariaat@haardenbranche.nl