Design
openhaard

Sfeer in huis: ga voor een design openhaard

Al vele jaren is het zo dat een design openhaard in huis een sterk pluspunt is bij een eventuele aankoop of een verkoop van een huis. Een openhaard geeft toch altijd net wat meer charme en net wat meer karakter aan een woning. Het kan de kers op de taart zijn of net het ene element die het geheel over de streep trekt. Hoe dat komt? Een openhaard geeft niet alleen een plek om gezellig en knus voor de warmte te zitten als de temperatuur buiten tegenvalt: het is ook een esthetisch knap element dat zeker bij fijnproevers altijd in de smaak valt. Bent u ook geïnteresseerd in zo’n openhaard? Waarom dat niet meteen gaan voor een design openhaard? Zo combineert u alle voordelen van de traditionele openhaard met uw eigen persoonlijkheid die u naar wens kunt toevoegen.

UW SMAAK, UW HUIS

Een huis dient ten slotte toch altijd de visualisering van uw persoonlijkheid te zijn. Een plek te zijn waar u zich daadwerkelijk thuis voelt! Een design openhaard hoort dan ook geen uitzondering te zijn op dit feit.
U hoeft zich overigens geen zorgen te maken om alles wat erbij komt kijken: een open haard onderhouden is vandaag de dag erg eenvoudig. De enige vraag die dan ook nog rest is: welke design openhaard verkiest u? Wij helpen u daar graag bij en kunnen u adviseren. Neem dus gerust contact op of kom langs in onze showroom in Aalsmeer.