Gashaard

Breng sfeer in uw huis met een gashaard van Interschouw

 
Bent u op zoek naar een gashaard? Dan bent u bij Interschouw aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van duurzaam verwarmen. Wij verzorgen de gehele aanleg van uw gashaard of kachel bouwkundig en/of elektrotechnisch. Zelfs als u een andere schoorsteen nodig heeft.

DE VOORDELEN VAN EEN GASHAARD

Een gashaard biedt niet alleen veel sfeer, het is ook ontzettend praktisch. Zo kunt u met een druk op de knop al genieten van een prachtig haardvuur. Daarnaast is een gashaard ook beter voor het milieu dan een traditionele haard doordat er geen fijnstof vrijkomt. De installatie van een gashaard is eenvoudig dus dat kan ook in de kosten schelen.

Interschouw heeft verschillende merken gashaarden in het assortiment. Van een strak en tijdloos design tot innovatieve oplossingen voor allerlei ruimtes.

VOOR ELKE SITUATIE EEN GESCHIKTE HAARD

Interschouw heeft meer dan 40 jaar ervaring met de verkoop en plaatsing van verschillende soorten haarden. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de verschillende mogelijkheden. Voor iedere woning en voor elke smaak en stijl is er wel een geschikte haard te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom in Aalsmeer en bekijk de verschillende mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en we kijken graag met u mee.