Elektrische haard met schouw

Realistische vlammetjes met een elektrische haard met schouw

Gemak: daar staat een elektrische haard voor. Puur omdat er geen rookkanaal nodig is en de haard dus in een mum van tijd voor een bijzondere sfeer in de woonkamer zorgt. Toegegeven, de vlammen zijn niet echt, maar het vuurbeeld is niet van echt te onderscheiden! Een elektrische haard met schouw zorgt voor een optimale ambiance in een ruimte en het wordt ook nog eens heerlijk warm.

COMFORT EN RELAXEN

Natuurlijk is er ook op het gebied van elektrische haarden met schouw veel mogelijk. Bij landelijke interieurs kan gekozen worden voor een klassieke elektrische haard en is een huis modern, dan kan de keuze vallen op een strak ogende haard. De kleur is helemaal zelf te bepalen. Zo onze klanten een elektrische haard met schouw die opvalt en die staat voor comfort en relaxen. Een echt ontspanningsmoment aan het eind van de dag! De schouw maakt de haard een echte eyecatcher in het interieur. Het is zelfs mogelijk om extra sfeer te creëren door leuke accessoires op de schouw neer te zetten. Zo kan iedereen de elektrische haard helemaal naar zijn of haar persoonlijke wensen inrichten.
 
De kwaliteitshaarden van Interschouw worden altijd geleverd met een flinke dosis kennis en advies, zodat klanten altijd met een haard naar huis gaan die helemaal bij hem of haar past en – minstens zo belangrijk – bij het interieur. Dus kies voor een elektrische haard met schouw en geniet morgen nog van extra sfeer en warmte in huis! U kunt onze openhaarden in Hoofddorp bekijken (Aalsmeer).