Sfeerhaard

Sfeerhaard

Voor iedere situatie een geschikte sfeerhaard

Naast warmte zorgt een sfeerhaard ook voor een gezellige sfeer in uw woning. Bij Interschouw vindt u een groot assortiment sfeerhaarden en kachels

Welke haard past bij u?

Er zijn verschillende soorten sfeerhaarden. Zo kunt u kiezen voor een elektrische haard, een gelhaard of een gashaard. Elk van deze haarden heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wat het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen wensen maar ook de beschikbare ruimte, de aanwezigheid van een schoorsteen of rookkanaal of de mogelijkheden om deze te plaatsen. Ook uw persoonlijke situatie speelt daarin een rol. Zijn er kleine kinderen in huis of huisdieren? En hoe wilt u de sfeerhaard plaatsen? Wil u een haard in laten bouwen of juist kiezen voor een wandmodel of misschien wel vrijstaand om de ruimte te verdelen? Wat uw wensen ook zijn, Interschouw heeft een passende oplossing.

Al 40 jaar expert in sfeerverwarming

Interschouw is ruim 40 jaar dé specialist in sfeerverwarming. Vanuit onze expertise adviseren wij u graag over de mogelijkheden en denken wij met u mee voor een oplossing voor uw specifieke situatie. Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk ons uitgebreide assortiment. Wij hebben ook voor u een sfeerhaard die past bij uw wensen en interieur.

Bouwkundige en installatietechnische aanleg van uw haard

Naast advies en levering van uw gashaard kunnen wij ook de hele aanleg voor u verzorgen. Ook als er timmer-, metsel- of stucwerkzaamheden bij komen kijken. Op het gebied van gasleidingen, luchttoevoer buizen en rookkanalen hebben wij ook ruime ervaring. Bij Interschouw bent u voor uw sfeerhaard aan het juiste adres.

In onze showroom zijn veel verschillende

opstellingen te zien!