Open haard Amsterdam

Open haard Amsterdam

Ontdek onze open haarden nabij Amsterdam

U bent op zoek naar een open haard in Amsterdam en dat treft! De specialisten van Interschouw staan voor u klaar en helpen u graag aan een passende haard. Tijdens een persoonlijk gesprek zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie en uw persoonlijke smaak.

Verzekerd van kwaliteit

U heeft bij ons een ruime keuze uit een diversiteit van zowel Nederlandse als buitenlandse merken. U kunt hierbij denken aan Bellfires, Faber, Safretti, Barbas en Helex. Al deze topmerken worden zorgvuldig door de open haarden specialist geselecteerd.

Een groot voordeel is het feit dat u bij ons profiteert van alle expertise onder één dak. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw open haard in Amsterdam, maar ook is de installatie bij ons in goede handen. Onze specialisten komen graag bij op locatie om de aanleg vakkundig te verzorgen. U bent bij ons verzekerd van jarenlang ongestoord en veilig stoken. Wij staan met lange garanties borg voor onze producten!

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze open haarden in Amsterdam, of op zoek naar een elektrische haard met schouw? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier kunt u een ruim aanbod van diverse modellen en stijlen bekijken. Laat u inspireren door de mogelijkheden en vraag gerust om advies bij een van onze specialisten. Wij realiseren de sfeerverwarming van uw dromen met het grootste plezier! Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dit is geen probleem, neem gerust contact met ons op.

In onze showroom zijn veel verschillende

opstellingen te zien!