Open haard Aalsmeer

Open haard Aalsmeer

Open haard specialist in Aalsmeer voor al uw sfeerverwarming

Van klassieke tot moderne open haarden en sfeerhaarden: Interschouw mag zich met recht een echte open haard specialist uit Aalsmeer noemen. Sfeerverwarming loopt als een rode draad door het bedrijf heen. Da begint al bij het ontwerp. Samen met de klanten wordt gekeken naar de wensen, de ruimte en vervolgens de beste open haard.

Open haarden voor ieder interieur

Er is heel wat mogelijk op het gebied van sfeerverwarming. Eén van de opties is een klassieke of nostalgische open haard, met een schouw van natuursteen. Er gaat letterlijk en figuurlijk veel warmte uit van deze haard! Nog een mogelijkheid is een moderne of design openhaard. Als open haard specialist uit Aalsmeer, weten wij heel goed welke elementen het beste passen bij een moderne open haard. Bijvoorbeeld strakke lijnen, kleuren als zwart en wit en niet teveel in het oog springende details, om het geheel zo rustig mogelijk te houden voor een ontspannen ambiance. Een haard geeft een heel bijzondere sfeer in een woonkamer. Het is een echte eyecatcher, die een lust voor het oog is en die lekker veel warmte verspreidt.

Op maat laten maken

Ook is er veel mogelijk op het gebied van schoorsteenmantels en schouwen. En zijn er afwijkende maten, daarom kan er op verzoek een open haard in Aalsmeer op maat worden gemaakt. Is er eenmaal voor een bepaalde open haard gekozen, dan zullen klanten merken dat het voor Interschouw niet ophoudt. De hele aanleg kan namelijk verzorgd worden, van timmerwerk tot en met het aanleggen van rookkanalen. Een goed advies ontbreekt daarbij zeker niet. Het fijne is dat mensen niet allerlei bedrijven hoeven in te schakelen om de open haard van hun dromen te krijgen. Zo kan iedereen in een mum van tijd genieten van relaxmomentjes bij de open haard. Comfort, warmte en sfeer - daar staat deze open haard specialist voor!

In onze showroom zijn veel verschillende

opstellingen te zien!